30 dubna, 2024
00 00 00 AM
Koupání je bezva věc
Největší zábavní park v Polsku
Jak má vypadat zdravá potrava pro morčata
Čínské město duchů
Jak se naučit řídit vlastní mysl
Kde se uplatní sněhové frézy na železnici
Jak funguje wallbox
Co bychom byli bez televize?
Darujte k Velikonocům neobvyklé vejce
Kámen duchovní čistoty zlepší váš život
Latest Post
Koupání je bezva věc Největší zábavní park v Polsku Jak má vypadat zdravá potrava pro morčata Čínské město duchů Jak se naučit řídit vlastní mysl Kde se uplatní sněhové frézy na železnici Jak funguje wallbox Co bychom byli bez televize? Darujte k Velikonocům neobvyklé vejce Kámen duchovní čistoty zlepší váš život

Pro oslavu či párty jsou tu naše kouzla

Pro rozzářená dětská očka a smích svých děti jste ochotni jistě udělat cokoliv, včetně vydání peněz, ztráty času i energie. Co si ale počít, když už nepomohou ani nové hračky? Kde hledat stále nové nápady a zážitky? Pro inspiraci se obraťte se na našeho kouzelníka – ví totiž, jak na to! Náš kouzelník skýtá zábavu, šprýmy, příběhy a hry… to je to pravé, co Vaše děti potřebují.
Náš kouzelník se specializuje na práci s dětmi. Vystoupení se odehrávají interaktivní formou tak, aby udržela neustálou pozornost malých diváků. Ti jsou tak zapojováni do kouzlení a her, a tak se z pouhých diváků stávají i samotnými aktéry zajímavých kouzelnických experimentů.

Je libo „balónkové“ zvířátko?

Součástí představení nejsou jen tradiční kouzelník kousky, ale například i velmi oblíbené formování balónků v různá zvířátka.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup