27 dubna, 2024
00 00 00 AM
Koupání je bezva věc
Největší zábavní park v Polsku
Jak má vypadat zdravá potrava pro morčata
Čínské město duchů
Jak se naučit řídit vlastní mysl
Kde se uplatní sněhové frézy na železnici
Jak funguje wallbox
Co bychom byli bez televize?
Darujte k Velikonocům neobvyklé vejce
Kámen duchovní čistoty zlepší váš život
Latest Post
Koupání je bezva věc Největší zábavní park v Polsku Jak má vypadat zdravá potrava pro morčata Čínské město duchů Jak se naučit řídit vlastní mysl Kde se uplatní sněhové frézy na železnici Jak funguje wallbox Co bychom byli bez televize? Darujte k Velikonocům neobvyklé vejce Kámen duchovní čistoty zlepší váš život

Vysoce kvalitní suroviny i pro vegetariány

Do dnešní ekologické otázky lze zařadit i otázka jedení nebo nejedení masa. Nikoho bychom neměli odsuzovat proto, zda si chce dát maso nebo si ho chce odepřít, aby tak udělal něco pro planetu. Jisté je, že starat se o dobytek a celkově je tato oblast dosti sporná. Každý si ale k čistší planetě a ekologii najde svou vlastní cestu. Začne třeba tím, že začne používat síťové pytlíky na zeleninu a úplně vypustí igelitové pytlíky. Dále se také začne věnovat tomu, aby zbytečně nepoužíval další jednorázové obaly, které dříve na světě také nebyli a žilo se bez nich docela dobře. Zabalit nebo servírovat jídlo totiž můžete i na jedlé nádobí.

54_bez-nazvu2

Vyzkoušejte tuto alternativu

Věci na jedno použití – to je opravdu dnes ještě někdo používá? Možná po velké virové pandemii teď ano, bylo to třeba z hygienických důvodů, ale my plně doufáme, že se vrátíme na cestu udržitelnějšího hospodářství, jak se tak říká. Měli jsme pěkně našlápnuto, dokonce i supermarkety začaly konečně něco dělat například s jednorázovými igelitovými pytlíky a taškami a nabídli lidem alternativu v podobě stálejších nebo papírových obalů. Nebuďte ani vy pozadu v tomto směru, a pokud máte zrovna před konáním nějaké oslavy a chcete se dobře připravit, nekupujte už plastové kelímky a další talíře. Buď je nahraďte těmi papírovými, nebo dejte přednost této novince. Jedlé nádobí výhodné sady – to zazáříte jako organizátor.

117-3_post36d

Pomalu, ale slušně máte nakročeno

Nechceme po vás, abyste ze dne na den všechno změnili k lepšímu. Tak se to neděje ani nikde jinde. Všechno má svůj čas a prostor. Ale taková jedlá lžička, se kterou si zamícháte kávu a následně jí sníte jako například dezert ke kávě – to přece má něco do sebe no ne? Odpoutejte se od zažitých stereotypů, které už nikoho nebaví, chce to něco nového a neotřelého.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup